Wheel of You

Personlig poesi for healing og udvikling

I det øjeblik, hvor et menneske kontakter mig og beder om et personligt digt, åbnes en port mellem os, hvor energien flyder frit. Jeg får tilladelse til at sanse dét, som står lige for, dét som underbygger den vandring, han eller hun er på, som en hjælp til at træde de næste skrid.  

 

Det er ikke altid, det giver mening for mig, fordi jeg ikke kender alle detaljer af det menneskes liv - men det har jeg heller ikke behov for. Jeg ser billeder og mærker stemninger, der bliver til ord, når jeg stiller mig til rådighed for, hvad er lige her og nu.

 

Jeg skriver ikke lyrik for at forudsige nogens skæbne, men derimod de ord som kan åbne og befri områder i et liv, hvor stagnation hæmmer. Er der brug for lethed, er det dybdernes hav, der kalder, eller hjertehealing - så gør jeg det synligt for det blinde øje gennem poesien. 

En smuk og healende gave

Mere om personlig poesi

Et personligt digt er en smuk og healende gave til dig selv, eller én du holder af. Gennem poesien får du indblik i din personlige rejse, og hjælp til at se, hvordan du kærligt kan bevæge dig igennem og videre fra dé steder, hvor din livsenergi er stagneret. 

Er du nysgerrig på at opdage den healende kraft i personlig poesi, kan du lytte til Pernille Mandira Mouritsens smukke beretning om hendes oplevelse.

Pernille Mandira Mouritsen
00:00 / 03:03

One day the swan will leave the shore

Wheel of you

One day the swan will leave the shore

You’ll spread your wings and from that moment

You know it all, the love, the joy, oneness with it all

You gather your children under your wings

Fulfilled in a mission to guide them home.

 

The grains in the sand where you settle down

Shine at your feet as you walk along

Letting the wind carry your wisdom

Out on the universal tribune

Your rainbow tells us about heaven and earth

As you know it so well.

 

Love is not an option you will let the body tell

By raising your voice from a forgotten space

And all that was mystery is now magic

Because the eye has seen the purpose

Let it shine, let it shine, let it shine.

 

De praktiske detaljer

Omkring et personligt digt

Digte til hele livet

Personlige digte er en smuk gave - enten til dig selv, eller én du holder af. De giver indsigt og healing på alle livets trin, og er derfor både egnede til unge, gamle og dem indimellem. De er skønne gaver til alle livets mærkedage - og skønne "bare fordi".

De skaber klarhed og åbninger i livet på en kærlig, og i ordets bogstaveligste forstand, poetisk måde, og bliver ved med at skabe et anker for en dybere selvforståelse.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, for at høre nærmere.

Inden dit digt

Christina kanaliserer dit personlige digt fra den dybe visdomskilde hendes poesi springer fra. For at åbne for din personlige strømning i denne kilde, mødes I enten personligt eller via Skype.

 

Mødet er nødvendigt for at ordene til dit personlige digt kan begynde at flyde, og varer ca. ½ time.

 

Ved mødet fornemmer Christina dine energetiske cirkler, og essensen af de poetiske vibrationer, der kan støtte dig, åbne dine øjne og give dig healing lige nu og her, kommer til mig i ord og billeder. 

Kom som du er

Oftest vil mødet foregå i stilhed, så billeder og ord får et uforstyrret rum til at træde tydeligt frem. Det fungerer bedst, hvis du IKKE forberede en liste med samtaleemner op til jeres møde. På den måde kan I mødes i nuet med klar tilstedeværelse. Skulle du have brug for at forberede dig, vil det være en god ide at meditere og afspænde fra travle tanker op til mødet. 

 

Efter jeres møde går Christina dybere ind i ordene, mens hun forbliver i kontakt med din energi. Det er aldrig til at vide hvor lang den proces er, og hun kan derfor ikke give et tidspunkt for, hvornår du modtager dit personlige digt - men det kommer altid lige på det rigtige tidspunkt. 

 
Priser

Personligt Digt

1.500 kr.

Dit digt bliver opsat i en dekorativ og beskyttende mappe, som sendes med posten.

Digt som Audio

2.000 kr.

"Personligt Digt" + professionel indtaling af dit digt, så du har mulighed for at tage ordene ind auditivt. Det har for mange stor effekt at kunne meditere til den personlige poesi. 

Digt med Harpe

2.500 kr.

”Digt som Audio” + indspillet med blide harpeklange til at understøtte lyrikken. Det giver en særlig smuk og sjælfuld effekt, og kan hjælpe dig med at finde dit center.

Please reload

Digt som Video

3.200 kr.

"Personligt med Harpe" + healende video optaget i skønne naturlige omgivelser.

Wheel of You

2.300 kr.

"Personligt Digt" + din energi fortolket i en akvarel, der understøtte dit personlige digt. Opsat i smukt passepartout, som sendes forsvarligt med posten.

Please reload

Bestilling

Bestil dit personlige digt eller et gavekort

Udfyld formularen for at bestille en tid til dit personlige digt. Du har også mulighed for at bestille et gavekort på et digt til en anden. 

Angiv blot dine personlige detaljer og ønsker for digtet. 

 
Medicine Wheel of Poetry // Art by Christina Martin
Medicine Wheel of Poetry
Personlig Poesi

Poesi, der åbner din livsvej og selvforståelse med healing og indsigt. En smuk personlig gave til dig eller én, du holder af.

LÆS MERE

Kontakt

Medicine Wheel of Poetry

Haslevej 16

3700 Rønne, Bornholm

+(45) 2830 0829

connect@medicinewheelofpoetry.dk

KONTAKT

Giv en donation

Ved at give en donation, støtter du arbejdet med at skrive digtene og gøre dem tilgængelige for dem, der måtte have glæde af dem.

LÆS MERE

©2017 Christina Martin · Medicine Wheel of Poetry.

Alle rettigheder forbeholdes.

Design By Stammer