Støt poesien

Lad vandringen fortsætte gennem din donation

Poesien, som du finder i i dette univers, er en gave fra den visdomskilde, jeg taknemmeligt lader mig føre ind i, for at videregive dens essens til dig. Det sker i største ærbødighed og glæde over, at du har fundet vej til dette sted. Der er ingen andre ønsker fra min side, end at du finder din egen visdom gennem den vibration, poesien sender ud herfra.

Føler du dig kaldet til at støtte de vidunderlige timer, dage, uger og måneder, der har ligget forud for, at denne deling kan finde sted, så vil jeg takke dig på forhånd.

Du får en del af mit hjerterum, en del af min sjæls visdom, en del af mit liv - dét, der allerede er levet, og dét, som ligger forude og venter på at blive opdaget. Ønsker du at hjælpe med til, at denne vandring kan fortsætte, takker jeg for dit bidrag, og fortsætter med at stille mig til rådighed for den gave, jeg deler med dig.

 

Må du have lykke til på din vej. 

Medicine Wheel of Poetry // Art by Christina Martin
Medicine Wheel of Poetry
Personlig Poesi

Poesi, der åbner din livsvej og selvforståelse med healing og indsigt. En smuk personlig gave til dig eller én, du holder af.

LÆS MERE

Kontakt

Medicine Wheel of Poetry

Haslevej 16

3700 Rønne, Bornholm

+(45) 2830 0829

connect@medicinewheelofpoetry.dk

KONTAKT

Giv en donation

Ved at give en donation, støtter du arbejdet med at skrive digtene og gøre dem tilgængelige for dem, der måtte have glæde af dem.

LÆS MERE

©2017 Christina Martin · Medicine Wheel of Poetry.

Alle rettigheder forbeholdes.

Design By Stammer